Últimes notícies

Posa’t en contacte amb nosaltres

Telèfon
(+34) 977 666 602

Adreça
Carretera Santa Oliva, 27-35
43700 El Vendrell, Tarragona

Segueix-nos a les xarxes socials

Cerca...
Generic filters

Neix Penedès 360, una altra manera de descobrir el Penedès amb bicicleta

El Consorci de Promoció Turística del Penedès ha presentat el projecte cicloturístic Penedès 360, una altra manera de descobrir el Penedès històric amb bicicleta. Es tracta d’una iniciativa que compta amb el suport dels Consells Comarcals de l’Alt i Baix Penedès i Garraf, i que té com a objectiu apropar la immensitat del Penedès des del mar fins a la muntanya passant per diferents pobles i vinyes.

Per aquest motiu s’han creat tres rutes cicloturistes que passen per les tres comarques i que es poden fer en diverses etapes amb la idea que els visitants es puguin anar aturant per fer turisme. Les rutes estan dissenyades per etapes adaptades per cada modalitat de bicicleta, ja sigui carretera, muntanya o gravel.

El cicloturisme és una modalitat turística que s’ha posat molt de moda a Catalunya amb un augment significatiu en els darrers anys. La proximitat del Penedès a Barcelona, la facilitat d’accés i el paisatge diferencial son factors que s’espera que serveixin per atreure aquest turisme durant tot l’any i ajudar a desestacionalitzar l’oferta.