Segueix-nos a les xarxes socials

Cerca...
Generic filters

L’AP Dental Vendrell masculí guanya i perden CE Vendrell i CFS Vendrell

En futbol, el CE Vendrell ha perdut aquest diumenge per 2-0 al camp del Torreforta. Els jugadors de Jordi Bernal es van veure condicionats per una expulsió matinera al minut 21 de Salah i els locals ho van aprofitar per avançar-se abans del descans mitjançant Rubén Pérez, que després de la seva etapa com a porter al Nàstic i al Reus ara exerceix de jugador de camp. Finalment, ja a les acaballes, Omar sentenciava amb el 2-0 definitiu. La pròxima cita serà dissabte a les 18 hores al Josep Bové contra el CD Pla de Santa Maria.

En bàsquet, l’AP Dental Vendrell masculí ha arrencat la lliga amb victòria aquest diumenge per 66-72 a la pista del Pallejà B. Els jugadors de Manel Espallargas van anar de menys a més en un partit que van arribar a perdre de quinze punts, però un parcial de 2 a 16 al final del tercer quart va servir per començar el camí de la remuntada. La pròxima cita serà dissabte a les 18.30 hores a Coma-ruga de nou contra el Pallejà B.

Finalment, el CFS Vendrell ha començat la lliga amb derrota aquest diumenge per 5-3 a la pista del Nàstic. Els jugadors de Miquel Malo s’han vist superats en tot moment per l’equip local i només al tram final han estat capaços de maquillar el marcador. La pròxima cita serà dissabte a les 16.30 hores al pavelló del Complex de Tennis contra el Club Futbol Sala Torredembarra.