Últimes notícies

Posa’t en contacte amb nosaltres

Telèfon
(+34) 977 666 602

Adreça
Carretera Santa Oliva, 27-35
43700 El Vendrell, Tarragona

Segueix-nos a les xarxes socials

Cerca...
Generic filters

Ja hi ha comerços guanyadors de la campanya “Barris Antics, compra i guanya”

Ja es coneixen els primers premiats de la 9a campanya “Barris Antics, compra i guanya”, que impulsen 30 poblacions catalanes per fomentar el comerç de proximitat.

De moment, s’han desvetllat els dos establiments participants que han aconseguit més “m’agrades” al Facebook. Són la perruqueria Noelia Escribano, amb 203 vots, i la botiga de roba El Vestidor, amb 199, que guanyen tractaments a l’hotel Le Meridien Ra Beach Hotel (massatge, accés a l’spa i dinar al restaurant en el cas del primer premi i massatge i spa en el cas del segon).

En aquesta edició, 219 negocis del nucli antic del Vendrell cedeixen productes o serveis per premiar les persones que compren als comerços adherits i han omplert les butlletes pel sorteig durant el mes de juny. El sorteig dels regals als compradors es farà dijous a les 11 del matí en directe al programa La Calaixera de Ràdio El Vendrell.

Però encara hi ha temps de participar en la campanya, a través d’Instagram, al compte @xarxabarris. És una de les novetats que s’han introduït aquest any al projecte organitzat en xarxa per 30 municipis d’arreu de Catalunya i coordinat des del Vendrell. Gràcies a la col·laboració de Le Meriden Ra, cada mes de juny a octubre, es farà un sorteig de diferents experiències entre tots els comentaris rebuts al compte d’Instagram. La primera afortunada és Miriam Villoria de Lleida, que ha  obtingut un massatge relax i accés a l’spa.