Últimes notícies

Posa’t en contacte amb nosaltres

Telèfon
(+34) 977 666 602

Adreça
Carretera Santa Oliva, 27-35
43700 El Vendrell, Tarragona

Segueix-nos a les xarxes socials

Cerca...
Generic filters
Calafell

Condemnen un exregidor de Calafell a cinc anys d’inhabilitació per haver anul·lat quasi 800 multes de trànsit

ACN- El jutjat penal número 4 de Tarragona ha condemnat a cinc anys d’inhabilitació l’exregidor de Seguretat Ciutadana Francesc Clavero, considerat autor d’un delicte de prevaricació per haver retirat més de 770 multes de trànsit. Segons la sentència a què ha tingut accés l’ACN, Clavero també haurà de pagar al consistori 11.542 euros en concepte d’indemnització pel perjudici econòmic provocat a les arques municipals entre els anys 2011 i 2015. La majoria de les sancions eren relacionades amb infraccions a la zona blava, que Clavero va perdonar a familiars directes i a empreses on aquests treballaven. També va anul·lar multes seves, a altres regidors de l’equip de govern d’aquell mandat, a les seves famílies i a persones del seu entorn.

Durant la instrucció del cas, Clavero va al·legar que les multes retirades eren de vehicles particulars que prestaven una funció oficial quan van ser denunciats. El mateix regidor de CiU va asseverar que va perdonar les multes sota un criteri de “màxima objectivitat”.

A la sentència, el jutge té en compte que Clavero va abonar 15.000 euros abans del judici en concepte de responsabilitat civil i despeses derivades del procediment judicial. Tant el condemnat, com la fiscalia i l’Ajuntament de Calafell –personat com acusació popular- no tenen previst recórrer la sentència, de manera que aquesta és ferma.