43700 El Vendrell, Tarragona

Segueix-nos a les xarxes socials

Cerca...
Generic filters

El CE Vendrell debuta amb derrota contra el CF Pobla B i s’estrenen els equips femenins de base

En futbol, debut amb derrota del CE Vendrell a Segona Catalana. Els jugadors d’Oscar Lahoz han perdut aquest dissabte per 1-3 al Josep Bové contra un CF Pobla de Mafumet B que ja guanyava per 0-2 al primer quart d’hora, gràcies als gols de Mohamed HarOuda i Jhon Manrique. Per si no fos prou, Fran Albelda havia de ser substituït per lesió, i malgrat que els roig-i-negres van intentar retallar distàncies per ficar-se en el partit, a la represa Harouda tornava a aparèixer per encarrilar el matx amb el 0-3.

Gabri Casas aconseguia finalment obrir la llauna per als de Lahoz, però de nou l’infortuni tornava a maleir el Vendrell, que veia com Casas tampoc podia seguir per lesió havent esgotat ja tots els canvis i quedant-se amb deu jugadors amb vint minuts per endavant. Ara el Club d’Esports Vendrell afrontarà el primer desplaçament de la temporada aquest dissabte a les 18 hores en un derbi al camp de l’Atlètic Roda de Berà. Un cap de setmana que serà recordat, això sí, pel debut dels equips femenins de la base roig-i-negra.