Segueix-nos a les xarxes socials

Cerca...
Generic filters

Victòries del CE Vendrell i CFS Vendrell i derrotes de l’AB Vendrell femení i Handbol Vendrell a domicili

En futbol, el CE Vendrell ha golejat aquest diumenge per 1-5 al camp del CF La Riera. Els jugadors d’Oscar Lahoz aconseguien la quarta victòria consecutiva en un partit que es va resoldre a la segona part. Després d’un primer temps sense gols, a la represa els roig-i-negres van canviar a una defensa de tres i gràcies a un pòquer d’Uri Labella i un gol d’Ian Hurtado aconseguien neutralitzar la diana local de Gerard Tula. Ara la pròxima cita serà aquest dissabte a les 18 hores al Josep Bové contra els Pallaresos.

En bàsquet, l’AB Vendrell femení ha perdut aquest diumenge per un contundent 60-38 a la pista de l’American Dinner Salou. Les jugadores d’Eric Blay  van plantar cara durant el primer quart, però un parcial de 29-9 entre el segon i el tercer quart va deixar el partit vist per sentència. Ara la pròxima cita serà divendres a les 19.45 hores a Coma-ruga de nou contra el Salou.

En handbol, l’Handbol Vendrell ha perdut aquest dissabte per 32-26 a la pista de l’Handbol Santpedor. Els jugadors de David Castaño van fer un bon partit i de fet van arribar al descans guanyant per 16-18, però la manca d’efectius va acabar passant factura i els locals van acabar escapant-se en el marcador en els últims deu minuts. Ara la pròxima cita serà dissabte a les 18.45 hores al Pavelló Municipal contra el Pau Casals de Sabadell.

Finalment, el CFS Vendrell s’ha imposat aquest diumenge per 5-8 a la pista de la Pobla de Montornès. Els jugadors dirigits en aquesta ocasió per Jaume Oller per la sanció de Miquel Malo deixaven el partit encarrilat ja al descans amb un clar 1-5 gràcies als gols de Miki Escobar, Joe Parraga, Jon Peman i un doblet de Carlos Gil, mentre que a la segona part Rubén González i dos gols més de Parraga, que completava el seu ‘hat trick’, servien per sentenciar el matx. Ara la pròxima cita serà aquest dissabte a les 17 hores al Pavelló Municipal contra el Platense Calafell.