43700 El Vendrell, Tarragona

Segueix-nos a les xarxes socials

Cerca...
Generic filters

Victòria del CE Vendrell a domicili i derrotes de la UE Tancat i l’Handbol Vendrell femení

En futbol, sisena victòria consecutiva del CE Vendrell. Els jugadors d’Oscar Lahoz s’han imposat per 2-3 al camp del San Salvador en un partit on debutava el porter juvenil Carlos Anglada per la sanció d’Edgar Cidoncha. Els roig-i-negres s’avançaven amb un gol de Xavi Moreno, i tot i que els locals replicaven amb l’empat de Joan Ramon Cerrato, Moreno tornava a aparèixer per situar l’1-2 al descans. A la represa Uri Labella eixamplava l’avantatge, però Joaquín Gallego retallava distàncies pel conjunt tarragoní i va tocar patir fins al final per conservar la victòria. Ara la competició s’atura pel pont de la Puríssima i per tant els de Lahoz tornaran a l’acció el dissabte 11 de desembre a les 18 hores al Josep Bové contra el CF Calafell.

Pel que fa a la UE Tancat, les jugadores de Joan Castelló han perdut per 2-0 al camp del Nàstic. Les vendrellenques van plantar cara al segon classificat i van aconseguir mantenir l’empat fins a la segona part, quan dos gols de Gisela Deleg i Georgina Morales van decantar la balança a favor de les tarragonines. Ara la competició s’atura pel pont de la Puríssima i per tant el Tancat tornarà a l’acció el diumenge 12 de desembre a les 18 hores al Camí de Roda contra la Plana.

Finalment, l’Handbol Vendrell femení tanca la primera volta amb derrota per 18-12 a la pista de l’Handbol Ribes B. Les jugadores de Suso Fernández van tardar a ficar-se en el partit i només van poder anotar un gol en els primers deu minuts. Mica en mica, però, les vendrellenques van anar despertant i van marxar al descans perdent per un ajustat 9-8. A la represa, però, les pèrdues constants contra unes locals que van tirar de l’experiència de tres jugadores del primer equip van provocar que les de Suso anotessin només un gol en vint minuts i abaixessin els braços davant la superioritat del conjunt del Garraf. Ara la competició s’atura pel pont de la Puríssima i per tant l’Handbol Vendrell femení arrencarà la segona volta el cap de setmana de l’11 i 12 de desembre a la pista del CH Salou.