Segueix-nos a les xarxes socials

Cerca...
Generic filters

Victòria de l’AB Vendrell a Òdena i derrota del CFS Vendrell a Montblanc

En bàsquet, victòria de l’AB Vendrell per 66-71 a la pista de l’Òdena. Els jugadors de Dani Ventosa van anar a remolc durant gairebé tot el partit, fins que finalment a l’últim quart van acabar capgirant el marcador. El jugador més destacat va ser Yeison Colon amb 21 punts. La pròxima cita serà dissabte a les 19.45 hores a Coma-ruga contra el líder Morell, en una jornada especial que arrencarà a les 18.00 hores amb la presentació de tots els equips de l’AB Vendrell.

Pel que fa al CFS Vendrell, els jugadors de Miquel Malo van encaixar una dura derrota a Montblanc per 11-4. Els vendrellencs van plantar cara a la primera part, però dos gols consecutius dels locals a l’inici de la represa van ensorrar els de Miki. Per la seva banda, Miguel Molina va anotar una nova diana que suposa el seu novè gol de la temporada. La pròxima cita serà dissabte a les 19.30 hores de la tarda al Pavelló Municipal contra el Morell.