Últimes notícies

Posa’t en contacte amb nosaltres

Telèfon
(+34) 977 666 602

Adreça
Carretera Santa Oliva, 27-35
43700 El Vendrell, Tarragona

Segueix-nos a les xarxes socials

Cerca...
Generic filters

Veïns de Roda de Berà proposen millorar les parades d’autobús del municipi

La Federació Xarxa Vendrellenca i la federació de veïns de Roda de Berà treballen conjuntament en la millora del servei de transport públic del municipi, demanant millores en la infraestructura d’algunes de les seves parades. De forma conjunta, les dues entitats veïnals han presentat un proposta per millorar la parada d’autobús situada al carrer Vallespir, al voral de l’N340.

Els veïns i veïnes de Roda de Berà consideren insegura la parada d’autobús de la línia de Tarragona que se situa a la nacional 340. Conjuntament amb la Federació Xarxa Vendrellenca, la federació de veïns de Roda de Berà ha presentat una proposta a l’ajuntament del seu municipi perquè millorin les seves condicions.

Les entitats veïnals proposen a l’Ajuntament de Roda de Berà la col·locació d’enllumenat públic, el pintat d’una pas de vianants per accedir a la parada, la construcció d’una zona amb panot i una rampa per donar accessibilitat i la col·locació d’un tancament que impedeixi que els vehicles puguin envair l’espai de parada, on esperen els vianants.

El veïnat de Roda de Berà espera que el seu ajuntament tingui en compte totes aquestes propostes i que es millori la seguretat i l’accessibilitat de la parada en benefici dels usuaris d’aquest transport públic.