Últimes notícies

Posa’t en contacte amb nosaltres

Telèfon
(+34) 977 666 602

Adreça
Carretera Santa Oliva, 27-35
43700 El Vendrell, Tarragona

Segueix-nos a les xarxes socials

Cerca...
Generic filters

Unió de Pagesos celebra els 13 milions d’ajudes de la Generalitat per combatre el míldiu

Unió de Pagesos celebra el nou fons de tretze milions d’euros d’ajudes anunciat aquest dilluns pel Departament d’Agricultura per afrontar els danys del míldiu a la vinya. El sindicat, que s’ha reunit aquest dilluns a Vilafranca amb la consellera Teresa Jordà juntament amb altres representants de les principals organitzacions agràries, destaca que la mesura respon a part dels reclams fets les últimes setmanes.

Alhora, Unió de Pagesos també demana l’obertura d’una línia de crèdits a interès zero i sense costos de despesa, una opció que Jordà ha dit que estudiarà. La qüestió que encara no ha quedat resolta és la cobertura de les asseguradores pel que fa als danys del míldiu, fet que Unió de Pagesos persisteix en demanar.

A més, el sindicat i Agricultura han acordat que negociaran amb les empreses Agroseguro i ENESA la inclusió dels danys del míldiu i també del fong oïdium a les pòlisses de la propera campanya. Unió de Pagesos recorda que les asseguradores sí que assumeixen aquests danys als conreus de vinya del sud de l’Estat.