Últimes notícies

Posa’t en contacte amb nosaltres

Telèfon
(+34) 977 666 602

Adreça
Carretera Santa Oliva, 27-35
43700 El Vendrell, Tarragona

Segueix-nos a les xarxes socials

Cerca...
Generic filters
festa

Una festa il·legal reuneix un miler de persones a un descampat del Montmell des de la matinada

ACN-Una festa il·legal s’està celebrant des de la passada matinada a un descampat del Montmell. Segons ha pogut saber l’ACN, al voltant d’un miler de persones s’han reunit per a celebrar aquesta ‘rave’ des de la passada nit de dissabte. Els Mossos han rebut un avís cap a les 6.00 del matí i des de poc després controlen els accessos per a que no entri més gent i poder evitar que els que surten agafin vehicles si no estan en condicions de conduir. De moment, els agents no tenen intenció de desallotjar l’espai, de la mida d’un camp de futbol, que acull la festa des de fa hores, però controlen l’entorn amb una quinzena de dotacions.

La festa, convocada a través de les xarxes socials, s’ha batejat com a ‘Carnival’ i molts dels assistents llueixen disfresses. La majoria de vehicles que s’han reunit al descampat ubicat a la Vall de Sant Marc tenen matrícules espanyoles, tot i que també n’hi havia algunes d’internacionals, sobretot franceses. L’espai s’ha condicionat amb carpes on s’ha instal·lat una barra on s’hi pot comprar beguda i menjar, un espai per a objectes perduts i un escenari des d’on s’hi duen a terme actuacions de dj’s.

Alguns dels assistents, com és el cas del Willy, la Marta i el Marc, han vingut des de Girona després d’assabentar-se a través de les xarxes de l’existència de la ‘rave’. Han arribat cap a dos quarts de sis de la matinada, moment en què asseguren, el control policial era més sever. “La pandèmia ha condicionat el nombre de ‘raves’ d’aquests últims anys, aquesta és una de les més grans celebrades últimament a la província de Tarragona”, ha apuntat a l’ACN una de les assistents. Després d’hores de festa, han decidit tornar cap a casa ja que aquest dilluns treballen. Alguns dels participants han començat a retirar, tot i que són una minoria. Mentre que uns ho fan a peu a través de camins secundaris, d’altres tornen a casa amb els seus vehicles per vies alternatives mirant d’esquivar els controls policials. El descampat on s’ubica la festa és de difícil accés i està allunyat del nucli urbà del Montmell, a uns vint minuts del poble.

Ara bé, la música electrònica no ha deixat de sonar des d’aquesta matinada i s’espera que com a mínim, la festa s’allargui com a mínim una nit més. Al voltant de l’escenari i la carpa, els participants han instal·lat diverses tendes de campanya on preveuen passar les pròximes hores. L’organització també compta amb generadors electrògens per als equips de so i il·luminació. De moment, no hi ha detinguts i els Mossos d’Esquadra descarten intervenir a la ‘rave’ i desmantellar-la.