Últimes notícies

Posa’t en contacte amb nosaltres

Telèfon
(+34) 977 666 602

Adreça
Carretera Santa Oliva, 27-35
43700 El Vendrell, Tarragona

Segueix-nos a les xarxes socials

Cerca...
Generic filters
ceràmica

Tornen les ‘Aules Artístiques’ per a tots els nivells i edats

Si són dels que a la recta final de les vacances ja planifiquen les activitats del nou curs, prenguin nota de la proposta que un any més arriba des de la regidoria de Cultura del Vendrell. A partir del dilluns 9 de setembre es faran les matrícules per a les activitats de les aules artístiques. D’una banda per a l’Aula de Ceràmica, que es troba a l’avinguda de les Escoles, amb la professora Inga Freitas. Es fan tallers de creació amb el fang com a material d’expressió artística, però també es treballa l’experimentació amb pintures o esmalts. Hi ha oferta per a totes les edats i nivells.

I d’altra banda, l’Aula Fenosiana d’Escultura, que està a l’edifici de l’Antic Hospital de la carretera de Santa Oliva, i el mestre escultor que imparteix les classes és Philippe Lavaill. És un taller que permet familiaritzar-se amb els diferents referents escultòrics, conèixer els processos i crear en tres dimensions. Les inscripcions es poden fer a la seu de la regidoria, a la Rambla i les classes s’iniciaran el dilluns 16 de setembre.

Els horaris es poden consultar al web municipal: https://www.elvendrell.net/art/aules-artistiques  Per a la matrícula cal portar fotocòpia del DNI de l’alumne/a i del pare, mare o responsable, fotocòpia de la targeta sanitària de l’alumne/a (en cas de ser menor) i fotocòpia del número de compte bancari per a la domiciliació dels rebuts.