Últimes notícies

Posa’t en contacte amb nosaltres

Telèfon
(+34) 977 666 602

Adreça
Carretera Santa Oliva, 27-35
43700 El Vendrell, Tarragona

Segueix-nos a les xarxes socials

Cerca...
Generic filters
ajuntament

Som Poble insta la ciutadania a seguir les indicacions de les autoritats sanitàries i de l’Ajuntament del Vendrell davant l’epidèmia del coronavirus

Davant l’activació de l’alerta sanitària per la crisi del coronavirus (COVID-19), Som Poble fa una crida al conjunt de vendrellencs i vendrellenques a adoptar una actitud responsable i solidària en aquests moments difícils. Insten a seguir les indicacions de les autoritats sanitàries i de l’Ajuntament del Vendrell, seguint únicament les recomanacions establertes des dels canals oficials, sense caure en l’alarmisme, però sent conscients que reduir els contagis és responsabilitat de totes i tots.
Des de Som Poble ofereixen la col•laboració al govern municipal per combatre conjuntament la propagació del COVID-19 al municipi. D’altra banda han volgut manifestar el seu agraïment i suport als equips professionals de la sanitat pública que són els que combaten des de primera línia aquesta amenaça. Una sanitat pública que, ara més que mai, diuen, s’ha de “blindar i defensar, com a garantia del dret a la vida que és”. La formació afegeix que és necessari posar “tots els serveis sanitaris privats sota gestió i control públic, per a garantir una atenció universal i de qualitat”.
Finalment demanen que no es faci circular informacions que no estiguin contrastades i que no provinguin de fonts oficials, mantenint una actitud de distanciament social sempre que sigui possible i respectant els confinaments i les indicacions dels professionals sanitaris.