Inici Notícies Presó per un atracador de bancs de 80 anys del Vendrell

Presó per un atracador de bancs de 80 anys del Vendrell

417

La Policia Nacional i els Mossos d’Esquadra han detingut dos homes per suposadament haver atracat dos bancs de Barcelona, d’on es van endur un botins de 32.000 i 45.000 euros. Són un home de 73 anys i resident a Madrid i un veí del Vendrell de 80. Segons han fet públic aquest dissabte els cossos policials, els ancians estan en presó preventiva des del 14 de març.

Els arrestats, que tenien múltiples antecedents a Itàlia, assaltaven les sucursals amb roba reflectant, elements de disfressa i ensenyant armes de foc. A més, lligaven les mans dels treballadors per endur-se els diners en metàl·lic i fugien en transport públic.

La policia afirma que els detinguts  planejaven un altre assalt a Madrid juntament amb un tercer home, que també va quedar arrestat. L’operatiu ha detingut una quarta persona per un presumpte delicte contra la salut pública, ja que els agents consideren que vigilava el domicili d’un dels arrestats, al Vendrell, condicionat per al cultiu de marihuana. En el moment de l’arrest portaven dos revòlvers, brides, grillons i una placa falsa amb el lema “Special Police”.

Els dos primers assalts van posar en alerta la policia i, després de la investigació, la seva detenció ha estat possible gràcies a la coordinació amb els Carabinieri Milano d’Itàlia a través de l’Europol.