Últimes notícies

Posa’t en contacte amb nosaltres

Telèfon
(+34) 977 666 602

Adreça
Carretera Santa Oliva, 27-35
43700 El Vendrell, Tarragona

Segueix-nos a les xarxes socials

Cerca...
Generic filters
portes obertes

Portes obertes a les Escoles Bressol municipals del Vendrell

 
L’Oficina Municipal d’Escolarització del Vendrell atendrà les peticions de preinscripció per a les escoles bressol municipals a partir del 14 de maig i fins al 18. En el termini d’una setmana els pares i mares que tinguin al seu càrrec infants de 0 a 3 anys podran triar entre les cinc escoles bressol municipals del Vendrell i preinscriure-hi els infants. Un cop tancada la preinscripció es publicaran les llistes provisionals amb el barem de punts atorgats i es podrà presentar una reclamació en cas de no estar d’acord amb la puntuació obtinguda. La matriculació es podrà tramitar finalment del 2 al 6 de juliol.
Les cinc escoles bressol municipals organitzen un any més unes jornades de portes obertes per mostrar les instal·lacions i explicar el seu projecte pedagògic. El divendres 4 de maig, de 6 de la tarda a 8 del vespre ho farà l’escola bressol Mestral, el dissabte 5 de maig, de 10 a 1 a l’escola bressol El Puig, el dissabte 12 de maig, de 2/4 d’11 a 2/4 de 2 a les escoles Ralet-Ralet i Botafoc, i finalment el diumenge 13 de maig hi haurà portes obertes a l’escola El Riuet de Coma-ruga de 10h a 1.
Les escoles municipals es regeixen pels mateixos criteris de funcionament bàsic pel que fa a horaris i tarifes, ja que venen marcats per l’àrea d’Educació de l’Ajuntament del Vendrell.