Segueix-nos a les xarxes socials

Cerca...
Generic filters

Ple de victòries dels equips de l’AB Vendrell, l’Handbol Vendrell i el CFS Vendrell

L’AB Vendrell femení s’ha imposat aquest dissabte a Coma-ruga per 43-35 contra el Bàsquet Pratenc. Les jugadores d’Eric Blay no guanyaven precisament des del partit de la primera volta al Prat al novembre i aconsegueixen així una victòria important per recuperar l’autoestima i tenir un millor encreuament a la fase de permanència. El partit va ser molt defensiu i es va decidir en uns últims quatre minuts on les taronges van aconseguir un parcial de 7-0 que va fer esclatar un pavelló de Coma-ruga ple i amb un gran ambient gràcies a l’estrena de la grada jove. Ara la pròxima cita serà diumenge a les 17.45 hores a la pista del Xamba Vilafranca.

A continuació, l’AP Dental Vendrell masculí aconseguia també la victòria per 65-52 contra el CB La Selva. Els jugadors de Manel Espallargas també van comptar amb el suport d’un públic entregat i també remataven la feina als últims minuts després d’un partit igualat gràcies a un parcial final de 8-0 que permetia sumar la segona victòria consecutiva. Ara la pròxima cita serà diumenge a les 20 hores a Salou contra el Bàsquet Teresianes.

En handbol, l’Handbol Vendrell ha superat el Tarragona Handbol Club per 22-17 aquest dissabte al Pavelló Municipal. D’aquesta manera els jugadors de David Castaño tanquen la primera fase amb un somriure i afrontaran la fase de permanència amb els deu punts aconseguits fins ara. Una segona fase que els vendrellencs arrencaran aquest diumenge a les 12.45 hores al Pavelló Municipal contra el CH Montgrí.

Finalment, el CFS Vendrell s’ha imposat aquest diumenge per 2-4 a la pista del Vila-seca. Els jugadors de Miquel Malo s’avançaven amb dos gols de Jon Peman i Joe Parraga, flamant fitxatge procedent del Club d’Esports Vendrell de futbol. Els locals aconseguien restablir les taules abans del descans gràcies a Sergio Fernández i Azman Ahmed, però a la represa un doblet de Miki Escobar permet als vendrellencs aconseguir una victòria a domicili que es resistia des de l’octubre. Ara la pròxima cita serà aquest dissabte a les 18 hores al Pavelló Municipal contra el Castell d’Or Vila-rodona.