Segueix-nos a les xarxes socials

Cerca...
Generic filters

Ple de derrotes del CE Vendrell, UE Tancat, AB Vendrell i Handbol Vendrell

En futbol, el CE Vendrell ha perdut aquest dissabte per 4-2 al camp del CF l’Arboç i d’aquesta manera encadena la segona derrota consecutiva. Els jugadors d’Oscar Lahoz s’avançaven en el marcador al quart d’hora de joc mitjançant Pala, però abans del descans Raúl Perea restablia les taules. A la represa el mateix Perea aconseguia posar per primer cop per davant els locals, però Joe Parraga aconseguia tornar a empatar el matx.

Els roig-i-negres van enviar una pilota al pal que hauria pogut significar el 2-3, i ja al tram final un penal dubtós va permetre al líder anotar el 3-2 mitjançant Pau Cubero i Ibrahim sentenciava amb el quart gol que feia esclatar un Municipal de l’Arboç amb un gran ambient. Ara la pròxima cita del CE Vendrell serà dissabte a les 16.30 hores al camp del Torredembarra.

Pel que fa a la UE Tancat, les jugadores de Joan Castelló han perdut aquest diumenge per un contundent 5-0 al camp del FC Tarraco. Les vendrellenques van apostar per un sistema de 5-4-1 per sentir-se més segures en defensa, tot i que les locals aprofitarien dues errades per avançar-se aviat amb gols de Mireia Fortuny i Amina Jebli. Abans del descans Natalia Zamora encarrilava el partit amb el 3-0 i a la represa Marta González i Jesica Arana completaven la golejada. Ara la pròxima cita serà diumenge a les 18.15 hores al Camí de Roda contra la FFB Reus.

En bàsquet, l’AB Vendrell femení ha perdut aquest dissabte a Coma-ruga per 35-42 contra el Bàsquet Llor. Les jugadores d’Eric Blay van començar bé el partit, però mica en mica el desencert en atac, especialment en els tirs lliures, va acabar passant factura. Ara la pròxima cita serà dissabte a les 17.45 hores a la pista del CB Àguiles.

Finalment, l’Handbol Vendrell masculí ha perdut aquest diumenge per 31-20 a la pista del Laietà Argentona. Els jugadors de David Castaño, minvats per les baixes, van veure com els locals s’escapaven ja al descans amb el 17-11 i a la represa de nou la manca de contundència defensiva els va acabar penalitzant. Ara la pròxima cita serà diumenge a les 12.30 hores al Pavelló Municipal contra La Salle Bonanova.