Últimes notícies

Posa’t en contacte amb nosaltres

Telèfon
(+34) 977 666 602

Adreça
Carretera Santa Oliva, 27-35
43700 El Vendrell, Tarragona

Segueix-nos a les xarxes socials

Cerca...
Generic filters
ccbp

Pacte de govern entre el PSC i Junts per Catalunya al Consell Comarcal del Baix Penedès

El PSC i Junts per Catalunya han arribat a un acord per governar el Consell Comarcal del Baix Penedès. L’ens, com ja s’havia anunciat, estarà presidit per l’alcalde de l’Arboç Joan Sans. En un comunicat s’explica que l’acord entre les dues forces polítiques ha arribat després de setmanes de converses i en què s’ha prioritzat el progrés del Baix Penedès. Tant el PSC com Junts per Catalunya apunten que han valorat les sinèrgies en les que han treballat plegats els darrers anys. Ambdues formacions consideren que el pacte és un clar exemple de diàleg i convivència entre sensibilitats polítiques diferents, que té com a únic objectiu millorar els serveis que es presten a les ciutadanes i ciutadans de la comarca, a més d’”exigir de la resta d’administracions les inversions que es necessiten per situar la comarca al lloc on es mereix”.

L’acord marc a que han arribat les dues formacions té els següents grans punts programàtics:

  • Potenciar el treball de la Xarxa Comarcal d’Ocupació per millorar les condicions laborals dels habitants del Baix Penedès.
  • Compartir una estratègia territorial conjunta amb el màxim de consens polític al territori per atraure inversions que ajudin a dinamitzar social i econòmicament el Baix Penedès.
  • Treballar en xarxa amb d’altres comarques i el conjunt dels municipis per tal de millorar la mobilitat al territori de la comarca del Baix Penedès.
  • Desenvolupar el turisme, el sector serveis i el desenvolupament de la industria i del coneixement com els grans eixos d’activitat sobre els que s’ha d’assentar el creixement econòmic del Baix Penedès i la seva gent.
  • L’augment de la despesa social en beques menjador, transport, i tots aquells serveis i programes que necessita la majoria social al Baix Penedès.
  • La sostenibilitat i la protecció medi ambiental com a elements transversals sobre els quals s’ha d’implementar les mesures derivades del pla estratègic comarcal.

El ple de constitució del nou Consell Comarcal del Baix Penedès es celebrarà dilluns a les 12 del migdia a la Vil·la Casals de Sant Salvador.