Últimes notícies

Posa’t en contacte amb nosaltres

Telèfon
(+34) 977 666 602

Adreça
Carretera Santa Oliva, 27-35
43700 El Vendrell, Tarragona

Segueix-nos a les xarxes socials

Cerca...
Generic filters

Neix el “Programa famílies” al Museu Deu del Vendrell

Ja fa molts anys que el Museu Deu organitza activitats per al públic familiar per tal de donar importància al fet de compartir en família gaudi i coneixements, de realitzar actes plegats, entenent la família com un grup ampli, intergeneracional.

L’aprenentatge, el coneixement i l’entreteniment seran la base de totes les actuacions del “Programa famílies”, que tindran un disseny adequat a l’edat dels nens i nenes i alhora estimularà l’interès de tots els membres del grup familiar.

Les activitats incloses dins el “Programa famílies” seran totalment gratuïtes per tal de trencar la barrera d’accés econòmica.

Aquest proper cap de setmana, 23 i 24 de setembre tot coincidint amb la festivitat de Santa Tecla, el Museu Deu enceta el ““Programa famílies” amb un joc de pistes on, a través d’indicis i enigmes les famílies amb nens i nenes poden veure el museu d’una manera diferent i divertida. El joc està dirigit als infants de 5 a 12 anys acompanyats de les seves famílies. Dura aproximadament una hora i és totalment gratuït. Cada grup participant rebrà el joc amb els enigmes i les endevinalles per tal de resoldre el misteri plantejat.

Aquesta activitat es podrà fer durant els dies 23 i 24 de setembre en horari de museu (dissabte 23 d’11 a 14 i de 17 a 19h i diumenge 24 d’11 a 14) ja que es tracta d’una activitat autònoma.

Per a més informació 977666308 / museudeu@elvendrell.net