Segueix-nos a les xarxes socials

Cerca...
Generic filters

L’Handbol Vendrell s’assegura la permanència i l’EFB El Vendrell cau golejat

L’EFB El Vendrell ha perdut aquest diumenge per 3-0 al camp del FC Tarraco. Les jugadores de Pere Ramon van plantar cara a un dels millors equips de la lliga, però de nou l’efectivitat de cara a porteria va acabar decantant la balança. Les locals s’avançaven al minut sis mitjançant Mireia Fortuny, però després la bona pressió alta de les vendrellenques va dificultar el joc tarragoní.

Quan semblava que estava més a prop l’empat, però, l’àrbitre va assenyalar un penal dubtós a favor del Tarraco i Natalia Zamora ho aprofitava per anotar el 2-0 al minut 57. Finalment, Zamora tornava a aparèixer per sentenciar el partit amb el 3-0 definitiu a falta d’un quart d’hora pel final. Ara la competició s’atura per Pasqua i per tant la pròxima cita serà diumenge 24 d’abril a les 16 hores al Camí de Roda contra el líder, la Fundació Futbol Base Reus.

Pel que fa a l’Handbol Vendrell, els jugadors de David Castaño tornaran a ser equip de Tercera Catalana un any més. Els vendrellencs s’han imposat aquest dissabte per 29-24 contra l’Espanyol al Pavelló Municipal i d’aquesta manera ja han assegurat matemàticament la salvació just al final de la primera volta de la fase de permanència.

Després d’una primera part que va acabar amb un ajustat 11-12, a la represa els vendrellencs van millorar les seves prestacions en atac i es van emportar el parcial de la segona part per 18-12 per donar la volta al partit. Ara la competició s’atura per Pasqua i per tant la pròxima cita serà la setmana vinent a la pista del CH Montgrí.