Segueix-nos a les xarxes socials

Cerca...
Generic filters

L’EFB El Vendrell salva un punt al camp de la UE Rapitenca i el CFS Vendrell perd a Montblanc

L’EFB El Vendrell ha empatat 2-2 aquest diumenge al camp de la UE Rapitenca en l’últim desplaçament de la temporada. Les jugadores de Pere Ramon veien com les locals s’avançaven amb un doblet de Naiara Sorribes, però poc abans del descans Jenifer Carmona aconseguia retallar distàncies.

A la represa el conjunt de l’Ebre va tenir diverses ocasions per sentenciar, però les vendrellenques van saber resistir i en tot just la segona arribada a la porteria contrària la cadet Irene Campos aconseguia l’empat definitiu en l’últim sospir. Ara l’EFB El Vendrell posarà el punt final a la seva primera temporada aquest diumenge a les 16 hores al Camí de Roda contra el CF Vilanova.

Finalment, el CFS Vendrell ha perdut aquest dissabte per 6-3 a la pista del CFS Montblanc. Els jugadors de Miquel Malo veien com els locals s’avançaven amb un gol de Francesc Vallverdú, però Miki Escobar i Carlos Gil aconseguien donar la volta al marcador.

Poc abans del descans, però, Dani Caballero restablia les taules i posteriorment un doblet de Joan Les i una nova diana de Vallverdú situaven un clar 5-2 en els primers minuts de la represa. Malgrat que els vendrellencs intentaven ficar-se de nou dins del partit amb un gol de Gil, finalment Iker Verdiell sentenciava per al conjunt de la Conca a cinc minuts pel final. Ara el CFS Vendrell descansarà aquest cap de setmana i tancarà la lliga el diumenge 15 de maig a les 18.30 hores a la pista de l’Aula Esport Reus.