43700 El Vendrell, Tarragona

Segueix-nos a les xarxes socials

Cerca...
Generic filters

L’AP Dental Vendrell masculí debuta a la lliga amb victòria i el femení guanya l’últim amistós

Debut amb victòria de l’AP Dental Vendrell masculí per 55-73 aquest diumenge a la pista del Reus Ploms Salle B. Un matx que començava de la pitjor manera per als jugadors de Manel Espallargas, ja que tres triples dels reusencs van provocar un 10-0 inicial i els taronges acabarien el primer quart a remolc amb el 15-8.

L’inici del segon quart arrencava amb quatre triples vendrellencs que ajustaven el marcador, però la defensa agressiva del Ploms li servia per arribar al descans amb el 31-26. A la represa, els punts d’Hernández i Ferrari, sumats a un triple de Marín, van provocar un parcial de 2-15 en els primers cinc minuts que servien per remuntar fins al 33-41.

La defensa pressionant taronja i una nova rauxa en atac deixaven un nou parcial de 2-16 que suposava un 40-57 al final del tercer quart, després d’un parcial global de 9-31. Finalment, un parcial de 0-10 sentenciaria el marcador en els últim minuts. Ara, els d’Espallargas tornaran a l’acció dissabte a Coma-ruga però possiblement amb un amistós, ja que el CNB Vilanova ha demanat ajornar el partit de la segona jornada de lliga.

Per la seva banda, l’AB Vendrell femení ha tancat la pretemporada amb una victòria contundent per 82-43 contra el Ramon Llull en un últim amistós disputat aquest diumenge en haver de descansar a la primera jornada i per tant debutarà a la lliga aquest dissabte a les 17 hores a Coma-ruga contra el Pallejà.