Últimes notícies

Posa’t en contacte amb nosaltres

Telèfon
(+34) 977 666 602

Adreça
Carretera Santa Oliva, 27-35
43700 El Vendrell, Tarragona

Segueix-nos a les xarxes socials

Cerca...
Generic filters

L’Ajuntament del Vendrell aconsegueix una subvenció Next Generation per a la transformació digital de la gestió interna

La Direcció General de Cooperació autonòmica i local del Ministeri de Política Territorial ha resolt la concessió a l’Ajuntament del Vendrell d’una subvenció de 106.811,45 euros per al desenvolupament del projecte “Modernització de l’Ajuntament del Vendrell, interoperabilitat de les tramitacions i millora de la gestió dels recursos humans”.

Amb aquesta subvenció Next Generation, l’Ajuntament del Vendrell farà actuacions de cara a una millora en l’efectivitat i la qualitat dels seus serveis, mitjançant la introducció de noves solucions tecnològiques. Per abordar aquest repte s’han escollit dues àrees:

Pel que fa a l’àmbit extern, es proposa una solució basada en l’anàlisi de dades i enfocada a millorar la interoperabilitat dels serveis bàsics digitals de l’ajuntament. La solució té com a objectiu integrar la tramitació de l’Ajuntament del Vendrell a l’aplicació MY GOV del consoci d’AOC, que gràcies al programari d’anàlisi de dades ofereix una experiència individualitzada a l’administrat. L’aplicació MY GOV possibilita a l’usuari accedir als tràmits i informació que són de rellevància i notifica de novetats personalitzades, facilitant la gestió individual de tots els administrats usuaris.

Respecte a l’àmbit intern, es vol desenvolupar un sistema d’informació per a la gestió integral dels recursos humans, per a l’Ajuntament del Vendrell i els seus organismes autònoms dependents. Amb aquest sistema s’automatitzarà i digitalitzarà les gestions relatives al departament de recursos humans permetent el desenvolupament més eficaç i alliberant de tasques de poc valor afegit al personal del departament.