Últimes notícies

Posa’t en contacte amb nosaltres

Telèfon
(+34) 977 666 602

Adreça
Carretera Santa Oliva, 27-35
43700 El Vendrell, Tarragona

Segueix-nos a les xarxes socials

Cerca...
Generic filters

L’AB Vendrell tornarà a competir al gener i l’Handbol Vendrell al desembre

La Federació Catalana de Bàsquet ha anunciat una reestructuració de les seves competicions. La Federació ha pres aquesta decisió tenint en compte la inviabilitat de recuperar totes les jornades pendents des del 18 d’octubre i per aquest motiu ha decidit anul·lar tots els calendaris previstos per a aquesta temporada.

Així doncs, tant l’AP Dental Vendrell masculí com l’AB Vendrell femení veuran com els seus grups de dotze equips es reconverteixen en subgrups de sis equips, que jugaran amb sistema de bombolla en una primera fase de deu jornades. La data d’inici de les competicions està prevista per al 17 de gener, i en funció de l’evolució de la pandèmia es definiran les fases finals d’aquests campionats.

Pel que fa a l’handbol, la Federació Catalana ha anunciat la seva intenció de reprendre les seves competicions el cap de setmana del 5 i 6 de desembre. Així doncs, tot i que aquestes dates no estaven previstes en el calendari, tant l’Handbol Vendrell masculí com femení podran competir aleshores per recuperar partits ajornats.