43700 El Vendrell, Tarragona

Segueix-nos a les xarxes socials

Cerca...
Generic filters

L’AB Vendrell femení acaba la lliga com a campió i el CFS Vendrell amb un partidàs

En bàsquet, l’AB Vendrell femení s’ha proclamat campió del subgrup 1A de Segona Catalana. Les jugadores d’Eric Blay s’han imposat aquest diumenge a la pista de l’American Diner Salou per 44-49 i tanquen així la temporada del seu retorn amb set victòries i només una derrota. Les dues jornades restants seran de descans per a les taronges i cap equip les pot atrapar. La intenció del club és consolidar aquest bloc jove de cara a una temporada vinent on tornarà realment la competició.

Pel que fa al CFS Vendrell, els jugadors de Miquel Malo tanquen la lliga amb una derrota per 8-7 aquest diumenge a la pista de l’Aula Esport Reus. Un partit esbojarrat amb diverses alternatives al marcador deixava un esperançador 3-5 al descans a favor dels vendrellencs. A la represa, però, els locals, que es jugaven l’accés al play-off d’ascens, van reaccionar i van acabar emportant-se aquest partidàs. Així doncs, els de Miki acaben la temporada en vuitena posició amb cinc punts, però havent posat les bases per al futur amb un equip rejovenit.