Últimes notícies

Posa’t en contacte amb nosaltres

Telèfon
(+34) 977 666 602

Adreça
Carretera Santa Oliva, 27-35
43700 El Vendrell, Tarragona

Segueix-nos a les xarxes socials

Cerca...
Generic filters

La Xarxa Vendrellenca anuncia que la Generalitat estudia millores de la mobilitat als centres sanitaris

La Xarxa Vendrellenca ha anunciat que la Generalitat està estudiant millores de la mobilitat als centres sanitaris del Baix Penedès. Després del compromís adquirit amb el Comitè d’Empresa de l’Hospital, al febrer la Xarxa va presentar una proposta al Departament de Transport de la Generalitat per demanar la unió dels punts neuràlgics de la comarca amb els diferents municipis.

Dins del marc de la Taula de Mobilitat del Penedès, la Generalitat ha comunicat que està duent a terme l’anàlisi de la millora de la mobilitat als centres sanitaris, tot i que sobre la proposta de fer un servei a la demanda alerta que a hores d’ara no hi ha cap plantejament concret per part de les administracions locals del territori.

En aquest sentit, l’associació veïnal considera que l’aposta pel transport a la demanda pot ser una alternativa positiva per la mobilitat comarcal que no s’està explotant i que cal fer un canvi de paradigma en aquest aspecte per generar sinergies entre els usuaris i el transport públic. La Xarxa Vendrellenca, a més, assegura que farà seguiment d’aquest tema demanant explicacions després de l’estiu.