Últimes notícies

Posa’t en contacte amb nosaltres

Telèfon
(+34) 977 666 602

Adreça
Carretera Santa Oliva, 27-35
43700 El Vendrell, Tarragona

Segueix-nos a les xarxes socials

Cerca...
Generic filters

La mostra de cultura popular es trasllada a dilluns per la previsió de pluja

Aquest cap de setmana llarg, la cultura popular del Vendrell serà present a l’edició especial de la Fira de Santa de Teresa amb un programa condicionat per la pandèmia de la Covid-19. S’han programat les tradicionals matinades tant dissabte com diumenge a partir de les 8 del matí, a càrrec de Les Gralles del Baix Penedès i els grallers Tocats de Canya. En canvi, la previsió de pluja ha fet canviar a darrera hora la mostra “Fes la cercavila!” programada dissabte a la plaça del Tívoli, i finalment es celebrarà dilluns de 10 a 13 h i de 17 a 20 h. Cada entitat mostrarà la seva roba, instruments i elements característics i hi haurà un control d’accés per evitar aglomeracions.

un dia abans, diumenge, a les 12.30h, a la plaça Vella i per Televisió El Vendrell, es faran els versos del Ball de Diables del Vendrell. Prèviament, la televisió local emetrà, al punt de les 12h, els versos del Ball de Diablons de la Vila, que han estat enregistrats a l’auditori del Tívoli.

Ja diumenge a la tarda, de 17 h a 2/4 de 8, hi haurà una plantada de bèsties de foc a la plaça Nova i a la plaça Vella que s’acabarà amb dues enceses de lluïment a la plaça Pep Jai, una a les vuit del vespre i l’altra a les 21.45h. Aquest acte serà emès en diferit per la TV del Vendrell el dilluns a les 20h del vespre i a les 22h de la nit.