Últimes notícies

Posa’t en contacte amb nosaltres

Telèfon
(+34) 977 666 602

Adreça
Carretera Santa Oliva, 27-35
43700 El Vendrell, Tarragona

Segueix-nos a les xarxes socials

Cerca...
Generic filters

La Guàrdia Civil deté quinze persones d’una organització criminal que produïa marihuana al Baix Penedès

La Guàrdia Civil ha desarticulat una organització criminal dedicada a la producció massiva de marihuana a la demarcació de Tarragona i que després es venia a França. En l’operatiu s’han detingut quinze persones i s’han intervingut més de 18.000 plantes de marihuana.

En el decurs de la investigació s’han localitzat cinc plantacions interiors a Cambrils, Flix i la Bisbal del Penedès, i s’ha determinat que l’organització tenia ramificacions a Tarragona, Calafell i el Vendrell. Els arrestats estan acusats de delictes contra la salut pública, pertinença a grup criminal i frau elèctric, i han quedat a disposició del jutjat número 3 de Reus. Segons els agents, la droga decomissada tindria un preu de mercat d’uns quatre milions i mig d’euros.

A més, en els nou registres policials també s’han decomissat dos quilos i mig de cabdells de marihuana, 25 quilos d’aquesta planta envasada i 14.500 euros en efectiu, així com altres quantitats indeterminades amb monedes albaneses, britàniques i nord-americanes. Els investigadors també indiquen que el frau elèctric comès pels arrestats s’elevaria als 253.000 euros. El dispositiu s’ha fet conjuntament amb la Policia Local de Cambrils i Calafell i la policia francesa.