Últimes notícies

Posa’t en contacte amb nosaltres

Telèfon
(+34) 977 666 602

Adreça
Carretera Santa Oliva, 27-35
43700 El Vendrell, Tarragona

Segueix-nos a les xarxes socials

Cerca...
Generic filters
audiencia

La fiscalia sol·licita 12 anys de presó per a un home acusat d’abusar d’una nena de sis anys al Vendrell

ACN-La fiscalia de Tarragona sol·licita una pena de 12 anys de presó per un home que va abusar sexualment durant mesos d’una nena de 6 anys, veïna seva. Els fets van ocórrer al Vendrell entre el març i el desembre del 2020. L’acusat, que també té una filla d’edat similar -4 anys-, va aprofitar la bona relació entre les famílies, com a veïns, i que les dues nenes quedaven sovint al seu domicili per jugar. Quan no hi havia ningú davant, l’home feia seure la víctima a prop seu al sofà, la tapava amb una manta i li feia tocaments. Després li deia que no digués res a ningú, que era un secret i que sinó “algú tindria problemes”. La nena va acabar confessant-li a la mare quan se la va trobar un dia a l’habitació tocant-se les parts íntimes.

Segons l’escrit de conclusions provisionals de la fiscalia, la mare li va preguntar a la nena si algú l’havia estat tocant, però la petita va respondre que no. Aleshores, la mare li va dir que anirien al metge i la seva filla li va confessar que li havia de revelar un secret.

L’acusat, que es troba en presó provisional sense fiança des de l’1 de gener del 2021, està sent jutjat a la secció segona de l’Audiència de Tarragona per un delicte d’abús sexual continuat a menor de 16 anys. La fiscalia demana una pena de 12 anys de presó.

Sol·licita que durant 20 anys no pugui apropar-se a la víctima i l’indemnitzi amb 50.000 euros per danys morals. També demana llibertat vigilada durant 9 anys i que no pugui fer activitats que impliquin contacte amb menors durant un període de 6 anys.

Per la seva banda, l’advocat de la defensa demana la lliure absolució. El judici s’ha començat a celebrar aquesta setmana i es reprendrà a primers de març.