43700 El Vendrell, Tarragona

Segueix-nos a les xarxes socials

Cerca...
Generic filters

Jordi Ferrer i Marc Solans es queden a les portes de les semifinals de la Copa del Rei de Calafell

Els vendrellencs Jordi Ferrer i Marc Solans s’han quedat a les portes de les semifinals de la Copa del Rei de Calafell després de la derrota del Parlem Calafell per 2-1 contra el Reus Deportiu Virginias. Després d’una primera part sense gols on els àrbitres han anul·lat un gol a Joan Salvat en interpretar que havia marcat amb el patí i on un immens Càndid Ballart evitava el gol calafellenc, amb intervencions com un penal aturat a Sergi Miras, a la represa el Calafell es posava per davant amb una falta directa transformada per Martí Casas.

L’alegria, però, durava poc per als jugadors de Ferran López, ja que David Gelmà restablia les taules poc després en una gran jugada col·lectiva roig-i-negra. Aleshores la bola aturada agafava protagonisme amb Camps aturant dues directes a Julià i Rojas i Ballart fent el mateix amb Casas i Xaus. Finalment, però, a poc menys de 3 minuts pel final Rojas aconseguia el 2-1 definitiu que classificava el Reus per a les semifinals.