Últimes notícies

Posa’t en contacte amb nosaltres

Telèfon
(+34) 977 666 602

Adreça
Carretera Santa Oliva, 27-35
43700 El Vendrell, Tarragona

Segueix-nos a les xarxes socials

Cerca...
Generic filters

Joan Sans, alcalde de l’Arboç: “Em sento perseguit per interessos polítics”

L’alcalde de l’Arboç, Joan Sans, assegura a través d’un comunicat als mitjans de comunicació que és innocent dels delictes de prevaricació, falsedat documental i tràfic d’influències pels quals l’investiga el jutjat d’instrucció número 9 del Vendrell. A més, es ratifica en tot el que va explicar al ple municipal del 31 de gener, quan va denunciar que patia la persecució d’un agent de la Policia Local de l’Arboç, imposant-li nombroses multes de trànsit injustificades.
Segons explica el seu advocat, el cas s’inicia l’any 2017 amb una denúncia i el batlle esperava com a màxim rebre una citació judicial, però en cap cas que el detinguessin els Mossos d’Esquadra. La detenció s’ha produït aquest dimecres, tot i que aviat tornava a estar en llibertat. L’alcalde lamenta que se sent “perseguit per interessos polítics amb unes eleccions municipals a dos mesos vista”. Per aquest motiu, Sans demana celeritat en la investigació per evitar “sensació d’indefensió”. També destaca que no té cap problema en col·laborar i donar explicacions davant el jutge.
Al mateix comunicat, l’alcalde de l’Arboç avança que no descarta emprendre accions legals contra la persona que l’ha denunciat, un cop s’aixequi el secret de sumari de l’actual investigació. Finalment, expressa el “suport total” a l’inspector de la Policia Local, que ahir dimecres també va ser detingut pels mateixos delictes pels quals s’investiga l’alcalde.