Últimes notícies

Posa’t en contacte amb nosaltres

Telèfon
(+34) 977 666 602

Adreça
Carretera Santa Oliva, 27-35
43700 El Vendrell, Tarragona

Segueix-nos a les xarxes socials

Cerca...
Generic filters

Ja estan obertes les inscripcions per al programa d’Escoles Esportives

Aquesta setmana s’han obert les inscripcions per a una nova edició del programa d’Escoles Esportives, que té com a objectiu contribuir a la promoció de les activitats esportives de la vila. Es tracta d’una iniciativa dirigida a infants entre 3 i 16 anys de totes les escoles del Vendrell que vulguin practicar esport setmanalment. Les activitats es duran a terme de manera lúdica i competitiva i a més, es posarà èmfasi en la vessant social així com amb un aprenentatge basat en els valors i sent conscient de la importància de l’esport a les primeres etapes de creixement.

La iniciativa vol garantir l’oferta a tot el teixit social del Vendrell, oferint activitats amb vessants educatives, recreatives, lúdiques i competitives per a tot l’alumnat de Primària i Secundària. És per aquest motiu que el programa dona un suport especial als col·lectius que per raons socioculturals i econòmiques no acostumen a accedir al sistema esportiu local.

Les Escoles Esportives es duran a terme majoritàriament als patis de les escoles vendrellenques amb monitors i monitores especialitzats i especialitzades en la pràctica esportiva. El cost de les activitats és de 100 euros per participant i es realitzaran entre el 3 d’octubre i el 2 de juny amb tres hores d’esport setmanal entre dilluns i divendres, a més de trobades anuals. Els esports inclosos dins del programa son activitats nàutiques, atletisme, bàdminton, bàsquet, ciclisme, escacs, futbol, futbol sala, gimnàstica rítmica, handbol, jocs d’escola, judo, pàdel, tennis i psicomotricitat. Per a més informació es pot consultar el llibret informatiu a la web de la Regidoria d’Esports.