Últimes notícies

Posa’t en contacte amb nosaltres

Telèfon
(+34) 977 666 602

Adreça
Carretera Santa Oliva, 27-35
43700 El Vendrell, Tarragona

Segueix-nos a les xarxes socials

Cerca...
Generic filters

EMMPAC

  /  Etiqueta: "EMMPAC"

L’Escola Municipal de Música Pau Casals continua amb la celebració del seu 35è aniversari. Aquest diumenge alumnat i professorat de l’escola ha ofert, en dues sessions, la cantata “Tot és música” escrita per Xavier Sanjuan i composada per Jordi Cornudella.

L’EMMPAC ha omplert de música el nucli històric del Vendrell aquest dimarts a través del projecte ‘El Maria Canals porta cua’. Una proposta diferent que ha portat un piano a la plaça Vella al llarg de tot el dia.

L’Escola Municipal de Música Pau Casals obre inscripcions del 25 d’abril al 10 de maig. Per aquest motiu, aquest dissabte 9 d’abril ha ofert una jornada de portes obertes, a més d’un concert per a infants de 5 i 6

El cas d’un alumne esquerrà de violí de l’Escola Municipal de Música ha obert el debat sobre com s’han d’adaptar els centres a una altra forma de tocar un instrument, fora del que era tradicional. Mentre el tema genera controvèrsia

L’Escola Municipal de Música Pau Casals obre inscripcions del 25 d’abril al 10 de maig. Abans, però, aquest dissabte dia 9, oferirà una jornada de portes obertes per a totes les persones que es plantegin cursar algun dels seus estudis.