Últimes notícies

Posa’t en contacte amb nosaltres

Telèfon
(+34) 977 666 602

Adreça
Carretera Santa Oliva, 27-35
43700 El Vendrell, Tarragona

Segueix-nos a les xarxes socials

Cerca...
Generic filters

Compra i descobreix Catalunya

  /  Etiqueta: "Compra i descobreix Catalunya"

La campanya ‘Compra i descobreix Catalunya’ arriba a la seva dotzena edició. Un total de 33 municipis participen a la iniciativa. Entre ells, El Vendrell i l’Arboç.

L’empresa de reciclatge de plàstics GCR Group de la Bisbal ha comprat la fàbrica de Robert Bosch de Castellet i la Gornal i preveu fer una inversió de 100 milions d’euros. La nova factoria estarà en funcionament  a principis de

Els guanyadors de la campanya ‘Compra i descobreix Catalunya’ ja han rebut els seus premis. La iniciativa comercial s’ha dut a terme de manera paral·lela a 32 municipis catalans i ha comptat amb la participació de 311 comerços vendrellencs.

L’Ajuntament de l’Arboç té preparades trenta mil butlletes de participació a la iniciativa ‘Compra i descobreix Catalunya’, moltes d’elles que ja circulen entre els primers clients que han tingut la possibilitat de participar en el primer dia de campanya.

32 municipis de tot Catalunya participaran en l’onzena edició de la campanya comercial ‘Compra i guanya’, ara anomenada ‘Compra i descobreix Catalunya’. El Vendrell i l’Arboç són els dos municipis baixpenedesencs que formen part d’aquesta iniciativa que té com a