Últimes notícies

Posa’t en contacte amb nosaltres

Telèfon
(+34) 977 666 602

Adreça
Carretera Santa Oliva, 27-35
43700 El Vendrell, Tarragona

Segueix-nos a les xarxes socials

Cerca...
Generic filters

Asociación Cultural Extremadura

  /  Etiqueta: "Asociación Cultural Extremadura"

L’Asociación Cultural Extremadura ha celebrat aquest cap de setmana el seu tradicional Vino de Honor. Durant tot el matí de diumenge els vendrellencs han pogut gaudir de diverses activitats i actuacions dirigides a donar a conèixer una mica més la

La Romería de Mayo recupera la normalitat després de dos anys d’aturada en motiu de la pandèmia. L’Asociación Cultural Extremadura ha estat l’amfitriona de la festivitat, que ha tingut lloc del 13 al 15 de maig.

La Romería de Mayo recupera la normalitat després de dos anys d’aturada en motiu de la pandèmia. L’Asociación Cultural Extremadura serà l’amfitriona de la festivitat, que tindrà lloc del 13 al 15 de maig.

El Carnaval s’ha viscut a les entitats del Vendrell. L’Esplai de la Gent Gran del Tívoli, La Lira Vendrellenca i l’Asociación Cultural de Extremadura han organitzat diversos actes aquest cap de setmana al voltant de la festa.

La nova sala d’actes de l’Asociación Cultural Extremadura ja té nom i ja està a disposició de totes aquelles entitats que necessitin fer-ne ús. Carolina Coronado ha estat l’opció escollida per tots els votants a través de les xarxes socials.

‘Nadal al teu balcó’ és el nom de la iniciativa que aquestes festes farà lluir de manera especial els balcons i finestres de les llars vendrellenques. Una proposta que premiarà les decoracions més originals amb una Nintendo Switch, dos àpats