Últimes notícies

Posa’t en contacte amb nosaltres

Telèfon
(+34) 977 666 602

Adreça
Carretera Santa Oliva, 27-35
43700 El Vendrell, Tarragona

Segueix-nos a les xarxes socials

Cerca...
Generic filters

Els treballadors de Saint Gobain Glass esperen una reubicació majoritària a Sekurit

L’assemblea de treballadors de Saint Gobain Glass a l’Arboç ha desconvocat la vaga aquest dimarts després d’acceptar per unanimitat els acords pactats entre els sindicats i l’empresa pel tancament de la factoria. Entre d’altres, es preveu emplaçar tot el personal que ho desitgi a altres plantes del grup, la de Sekurit a la comarca, i també altres punts de Catalunya. Després que no han pogut impedir-ne el tancament, els 122 treballadors han prioritzat tenir garantit un lloc de treball a la zona amb les mateixes condicions laborals. I és que la mitjana d’edat de la plantilla és de 40 anys.
Els treballadors que no vulguin ser reubicats, cobraran indemnitzacions que van des dels 15.000 fins als 30.000 euros segons l’antiguitat. Ara queda pendent concretar el pla social i les baixes incentivades per a les persones de més de 60 anys.
En una entrevista feta avui pels serveis informatius de la RTVEV, el president del Comitè d’Empresa, José Alberto García, ha demanat a les institucions que actuïn per frenar la destrucció de llocs de treball del sector de la indústria al Penedès.