Inici Notícies Els serveis socials del Consell Comarcal reben quatre ordinadors de la URV...

Els serveis socials del Consell Comarcal reben quatre ordinadors de la URV per a families que els necessitin

52

L’Oficina de Compromís Social de la URV, a través de l’ONG Labdoo, ha donat 4 ordinadors a l’Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal del Baix Penedès per a famílies de la comarca que ho necessitin, i que han estat valorades des del Departament de Serveis Socials.

L’ONG Labdoo recupera ordinadors en desús i els reparen instal·lant-hi programari educatiu i els distribueix a escoles d’arreu del món, tot a cost zero. En cas d’haver-se de fer una nova reparació, s’encarreguen les mateixes escoles i instituts que incorporen el projecte com una assignatura.

Després de detectar la manca d’accés a Internet a través d’ordinadors en moltes llars durant el confinament, des de Labdoo s’ha iniciat una nova campanya de recollida d’ordinadors portàtils per fer front a la bretxa digital que pateixen alguns estudiants, sobretot els més petits, i que perjudica el seu progrés educatiu. 

Des del Consell Comarcal es valora molt aquesta donació. Els ordinadors seran entregats properament a les famílies que des del Departament de Serveis Socials es valori que més ho necessiten.