Segueix-nos a les xarxes socials

Cerca...
Generic filters

Els equips de l’AB Vendrell i l’Handbol Vendrell femení perden a domicili

En bàsquet, l’AP Dental Vendrell masculí ha perdut aquest dissabte per 71-45 a la pista del Reus Deportiu. Els jugadors de Manel Espallargas van començar bé el partit, però un parcial de 20-2 al segon quart va situar un 48-20 al descans que deixava el matx sentenciat i amb una segona part de tràmit per als locals.

Ara els taronges descansaran aquest cap de setmana després d’ajornar-se el partit amb el Creu Roja Viladecans i per tant tornaran a l’acció el dissabte 23 d’octubre a les 15.45 hores a la pista del Club Bàsquet Valls B.

Pel que fa a l’AB Vendrell femení, les jugadores d’Eric Blay han perdut aquest dissabte per 65-56 a la pista del Bàsquet Llor. Els dos equips van protagonitzar un partit amb constants alt i baixos, amb les de Sant Boi arrasant al primer quart i unes taronges que retallaven distàncies al descans. Al tercer quart semblava que les locals encarrilaven el matx amb un festival de triples que situava un 51-33 abans de l’últim període.

Al darrer quart, però, les de Blay van protagonitzar una remuntada espectacular que les va situar a tan sols cinc punts per sota, però finalment en els últims minuts el Llor va sentenciar amb un parcial de 6-0. Ara la pròxima cita de l’AB Vendrell femení serà dissabte a les 17 hores a Coma-ruga contra el Club Bàsquet Àguiles.

Finalment, l’Handbol Vendrell femení ha perdut aquest diumenge per 34-14 a la pista de l’Handbol Gavà B. Les jugadores de Suso Fernández, minvades per les baixes, no van tenir cap opció contra un dels equips candidats a l’ascens i ja al descans perdien per un contundent 16-6. A la represa el domini local va continuar i va convertir la segona part en un autèntic tràmit. Ara la pròxima cita de l’Handbol Vendrell femení serà aquest dissabte a les 20 hores al Pavelló Municipal contra l’Esportiu Castelldefels.