Últimes notícies

Posa’t en contacte amb nosaltres

Telèfon
(+34) 977 666 602

Adreça
Carretera Santa Oliva, 27-35
43700 El Vendrell, Tarragona

Segueix-nos a les xarxes socials

Cerca...
Generic filters

El Vendrell intensifica les sancions per estacionar de manera irregular

La Policia Local del Vendrell va interposar entre els mesos de gener i febrer un total de 935 denúncies a particulars per estacionar de manera irregular i no respectar les normes de seguretat vial del municipi.

En concret, 398 denúncies per no respectar senyalitzacions i velocitats establertes (no obeir un senyal de circulació prohibida i circular a una velocitat superior a la permesa) i 537 denúncies per estacionar de manera irregular.

El total de les denúncies es distribueixen en diferents barris com el centre (55%), carretera de Valls (12%), el barri del Tancat (12%), els nuclis marítims (8%) i altres punts del municipi (13%).

El regidor de Seguretat ciutadana, Christian Soriano, ha remarcat que “la lluita contra l’incivisme és un element central de les polítiques públiques en matèria de seguretat ciutadana”.

D’altra banda, s’hi han de sumar les denúncies interposades pel Servei Català de Trànsit que van ser un total de 95 entre els mesos de gener i febrer. Entre les infraccions denunciades hi ha la de circular sense la inspecció tècnica pertinent (47), circular sense la pertinent autorització administrativa del vehicle (14) i no tenir l’assegurança obligatòria (16), entre d’altres.