Últimes notícies

Posa’t en contacte amb nosaltres

Telèfon
(+34) 977 666 602

Adreça
Carretera Santa Oliva, 27-35
43700 El Vendrell, Tarragona

Segueix-nos a les xarxes socials

Cerca...
Generic filters

El torneig Interconfifament Casteller expulsa David Blázquez i el ‘gamer’ organitza una donació alternativa

L’organització del Torneig Interconfifament Casteller 2020 ha decidit expulsar el ‘gamer’ vendrellenc David Blázquez a una hora i mitja per a l’inici del torneig. Segons un comunicat al seu compte d’Instagram, el fet que Pro_Kaiseer sigui jugador professional de Fifa 20 del RCD Espanyol “descompensa el torneig”.

Tot i que la voluntat de Blázquez era participar en el torneig de manera benèfica per ajudar els Nens del Vendrell a recaptar fons per al projecte Fem Pinya, finalment no podrà competir i en el seu lloc entrarà un jugador d’una altra colla castellera. Blázquez ha revelat que es troba “enfonsat després d’haver organitzat una cosa tan maca”, mentre que des dels Nens s’assegura que “ens ha sorprès la decisió presa pels Castellers de Castelldefels. Respectem la decisió presa però no la compartim i no proposarem substituir-lo per cap altre membre”. Pel que fa als Castellers de Castelldefels, des de la colla han volgut aclarir que “no ho organitzem com a entitat, sinó unes companyes de forma particular i amb tota la bona intenció.”

El que sí que segueix endavant és la participació benèfica de David Blázquez al mode Fut Champions de Fifa 20. Blázquez farà una donació de 3 euros per cada partit guanyat i tothom qui ho vulgui podrà fer les seves donacions a través d’un enllaç en el seu canal de Twitch (www.twitch.tv/pro_kaiiser). Es tracta de 30 partits repartits entre aquest divendres, dissabte i diumenge a partir de les 19:00 hores.