Últimes notícies

Posa’t en contacte amb nosaltres

Telèfon
(+34) 977 666 602

Adreça
Carretera Santa Oliva, 27-35
43700 El Vendrell, Tarragona

Segueix-nos a les xarxes socials

Cerca...
Generic filters

El Servei Català de Trànsit habilitarà mesures especials a la N-340 al Vendrell durant el pont de la Diada

Enguany la Diada Nacional de Catalunya cau en dilluns i el fet que hi hagi la possibilitat de gaudir de tres dies festius consecutius pot complicar el trànsit en alguns eixos viaris, tant en l’operació sortida com durant el retorn. El fet que la Diada coincideixi amb el final de la mobilitat d’estiu pot suposar que es registrin molts desplaçaments per vies del litoral com les del Baix Penedès.

Per tot plegat, el Servei Català de Trànsit demana la màxima prudència en tots els desplaçaments, programar el retorn amb antelació per evitar les hores punta, informar-se de l’estat del trànsit i consultar prèviament possibles alternatives de trajectes amb rutes menys congestionades. Els horaris de sortida que poden ser més conflictius durant aquest període festiu són divendres 8 de setembre entre les 14 hores i les 19.30 hores i dissabte 9 de setembre, entre les 10 hores i les 14.30 hores.

De cara al retorn, el trànsit pot ser més intens dilluns 11 de setembre entre les 16.30 hores i les 21.30 hores. Una de les vies on es poden registrar complicacions és l’N-340 al Vendrell i per això s’habilitaran diverses mesures especials d’ordenació i regulació del trànsit per facilitar la mobilitat.