Últimes notícies

Posa’t en contacte amb nosaltres

Telèfon
(+34) 977 666 602

Adreça
Carretera Santa Oliva, 27-35
43700 El Vendrell, Tarragona

Segueix-nos a les xarxes socials

Cerca...
Generic filters

El risc de rebrot de coronavirus continua molt alt al Vendrell

Al Vendrell continua havent-hi aquesta setmana un risc molt alt de rebrot de coronavirus. L’índex sobrepassa el 207, quan es considera alt per sobre de 100.
Els darrers set dies s’han diagnosticat 29 casos nous per PCR que se sumen als 12 de la setmana anterior. Segons dades del departament de Salut hi ha 5 persones hospitalitzades per Covid19 que procedien del Vendrell, dues d’elles a la Unitat de Cures Intensives.
Si bé és cert que el volum de població resident a l’estiu al municipi contribueix a l’increment de dades, i que actualment s’estan fent més proves diagnòstiques, no s’ha d’abaixar la guàrdia. La setmana passada l’Ajuntament va prendre la mesura d’anul•lar les visites a la residència de la gent gran, tancar el Centre de Dia i intensificar la vigilància policial. Aquest matí l’alcalde del Vendrell s’ha reunit amb les regidores de la Policia Local, de Salut i de Platges, així com amb el tècnic de Protecció Civil per tractar l’aplicació de les noves mesures publicades al DOGC avui. Per prevenir els contagis de coronavirus es limiten les trobades socials fora de grups de convivència estable a un màxim de 10 persones, es prohibeix fumar en espais a l’aire lliure quan no es respecti la distància interpersonal de dos metres i es limita fins a la 1 de la matinada l’obertura d’establiments.