Últimes notícies

Posa’t en contacte amb nosaltres

Telèfon
(+34) 977 666 602

Adreça
Carretera Santa Oliva, 27-35
43700 El Vendrell, Tarragona

Segueix-nos a les xarxes socials

Cerca...
Generic filters

El Museu Deu recupera les Rutes Patrimonials i traurà una nova obra d’art al carrer

El Museu Deu ha preparat una sèrie d’activitats durant aquesta setmana per a tots els públics. La primera es durà a terme aquest dimecres 15 de juliol sota el nom de “Rutes patrimonials”, amb la qual es podran descobrir els orígens del nucli de Coma-ruga a través d’imatges antigues i es farà un passeig fins a l’Església de Sant Ramon per contemplar els mosaics de Santiago Padrós sobre la Coma-ruga de la dècada dels 60 i 70. El punt de sortida serà l’Oficina de Turisme.

Pel que fa a dijous, les “Rutes Patrimonials” continuaran amb una passejada pel nucli antic del Vendrell per conèixer històries d’ibers, senyors feudals i pirates. Es visitaran racons com el Portal del Pardo, el temple barroc de Sant Salvador, la plaça dels germans Ramon i Vidales o la sala de les catifes del Museu Deu, punt de sortida de la ruta. Tant la ruta per Coma-ruga com pel Vendrell s’oferiran tots els dimecres i dijous de juliol i agost a les 18 hores en castellà i a les 19 hores en català amb un preu de cinc euros per persona, a excepció dels menors de 12 anys que tenen l’entrada gratuïta. A més, caldrà fer inscripció prèvia trucant a l’Oficina de Turisme al 977680010 o bé enviant un correu electrònic a rutesculturals@elvendrell.net.

Finalment, el Museu Deu tancarà la setmana divendres amb una nova obra d’art al carrer entre les 18 hores i les 20 hores a la Plaça Nova perquè tothom hi pugui dir la seva.