Últimes notícies

Posa’t en contacte amb nosaltres

Telèfon
(+34) 977 666 602

Adreça
Carretera Santa Oliva, 27-35
43700 El Vendrell, Tarragona

Segueix-nos a les xarxes socials

Cerca...
Generic filters

El filòleg i traductor Jaume Figueras serà l’encarregat de la glossa de la Diada d’enguany

Com és habitual, el Vendrell se suma a la commemoració de la Diada Nacional de Catalunya amb diversos actes. Dilluns 11 de setembre, a les 10 hores, la plaça Johann Sebastian Bach de Sant Salvador acollirà la tradicional ofrena floral. Està previst que hi participin una quarantena d’entitats de la vila, encapçalades per l’Ajuntament del Vendrell, tot i que també hi haurà òrgans supramunicipals com el Consell Comarcal o la Diputació de Tarragona.

A més, hi participaran la majoria de partits polítics amb presència al consistori com ERC, Fem Vendrell, Primer El Vendrell, Som Poble-ERC, el PSC i el PP. També hi haurà diverses entitats culturals com la Fundació Pau Casals, l’Associació Cultural d’Extremadura i els Nens del Vendrell, així com organitzacions com Mans Unides, Òmnium Cultural i l’UGT.

Posteriorment, la glossa institucional anirà a càrrec del filòleg i traductor Jaume Figueras i es tancarà l’acte amb l’actuació musical de Laia Sánchez i Àlex Jordi. Ja a la tarda, a les 19 hores la Rambla acollirà una ballada de sardanes amb la Cobla La Nova Vallès.