Segueix-nos a les xarxes socials

Cerca...
Generic filters

El CFS Vendrell goleja a la pista del CFS Montblanc en un partit ajornat

El CFS Vendrell s’ha imposat aquest dijous per 3-7 a la pista del CFS Montblanc, en un partit pendent de la catorzena jornada. Els jugadors de Jaume Oller s’han mostrat molt superiors a la seva particular bèstia negra dels últims anys i d’aquesta manera sumen una segona victòria consecutiva que els permet situar-se a vuit punts del play-off d’ascens. Els vendrellencs sortien molt endollats i s’avançaven amb dos gols en els primers set minuts gràcies a Idriss Merzak i Dani Núñez.

Els locals retallaven distàncies mitjançant Iker Verdiell, i tot i que Rubén González tornava a situar dos gols d’avantatge, poc abans del descans Joel Delpuy ajustava de nou el marcador amb el 2-3. A la represa, però, els vendrellencs anotaven 3 gols més per dinamitar el partit de la mà de González, Escobar i novament Núñez de doble penal, que hauria pogut completar un ‘hat trick’ si l’àrbitre li hagués concedit com a gol un altre doble penal que va picar al travesser i a prop de la línia. Ja a les acaballes, Verdiell i Escobar tornaven a veure porteria per posar el 3-7 definitiu. Ara la pròxima cita serà diumenge a les 18 hores a Altafulla contra el Catllar B.