43700 El Vendrell, Tarragona

Segueix-nos a les xarxes socials

Cerca...
Generic filters

El CE Vendrell torna a perdre a Roda i l’AB Vendrell femení debuta amb derrota a Sant Boi

En futbol, el CE Vendrell ha perdut aquest dissabte per 1-0 al camp de l’Atlètic Roda de Berà. Com va succeir en el debut a la lliga contra la Pobla B, els jugadors d’Oscar Lahoz van haver d’anar a remolc des de l’inici per culpa d’un gol de Gabriel Moya al minut quatre.

Els locals, però, renunciarien a l’atac a partir d’aleshores i els roig-i-negres serien els dominadors absoluts del partit amb nombroses ocasions per almenys salvar un punt, però no va acompanyar ni l’encert de cara a porteria ni les decisions arbitrals, ja que el col·legiat va anul·lar un gol vendrellenc per un fora de joc més que dubtós i va perdonar l’expulsió a un jugador local per travar per darrere un Gabri Casas que ja anava camí de porteria. Ara la pròxima cita del CE Vendrell serà aquest dissabte a les 18.30 hores al Josep Bové contra el Salou.

En bàsquet, l’AB Vendrell femení ha debutat a la lliga amb una contundent derrota per 69-45 a la pista del Bàsquet Llor de Sant Boi. Les jugadores d’Eric Blay van plantar cara durant la primera part, però un parcial d’11-0 al segon quart i unes decisions arbitrals discutibles van permetre a les locals arribar a l’últim període ja amb el partit sentenciat. Ara la pròxima cita de les taronges serà aquest diumenge a les 18.30 hores a Coma-ruga contra el CB Castellbisbal.