Segueix-nos a les xarxes socials

Cerca...
Generic filters

El CE Vendrell d’hoquei es queda a les portes del play-off i perden AB Vendrell femení i Handbol Vendrell

En hoquei patins, el CE Vendrell ha empatat 4-4 aquest dissabte a la pista del RC Jolaseta. Els jugadors de Xavi Ferrer depenien de si mateixos per classificar-se per al play-off d’ascens a la Parlem OK Lliga, però aquest empat combinat amb la victòria del CH Mataró a Lloret els deixa fora pel ‘goal-average’ particular.

Els roig-i-negres veien com els locals s’avançaven amb un gol de Guillermo Rodrigo i un de penal de Jon Viar, tot i que en qüestió d’un minut Xus Sola aconseguia restablir les taules amb una diana al contraatac i una altra de falta directa. Lluís Ferrer desaprofitava un penal poc abans del descans, mentre que a la represa el conjunt basc tornava a avançar-se mitjançant Ignacio Rodrigo i David Toda aturava una directa i un penal.

Tot seguit Biel Salvadó restablia les taules i Arnau Gimeno errava una directa que hauria posat el Vendrell per davant. Ja al tram final, el Jolaseta tornava a avançar-se amb un nou gol d’Ignacio Rodrigo i ja a les acaballes Ricard Pintado aconseguia l’empat amb el cinc contra quatre, però tot i els últims intents el marcador ja no es va moure més i es posava així el punt final a la temporada.

En bàsquet, l’AB Vendrell femení ha perdut aquest diumenge per 56-54 a la pista del Càmping Bianya Roser C. Les jugadores d’Eric Blay van protagonitzar un partit igualat i que van tenir a la mà amb el 49-54 a dos minuts i mig per la conclusió. Finalment, però, un parcial de 7-0 acabava decantant la balança a favor de les barcelonines. Ara la pròxima cita serà diumenge a les 19.15 hores a Coma-ruga contra el CB Torelló.

Finalment, l’Handbol Vendrell ha perdut aquest diumenge per 37-17 a la pista del Pau Casals de Sabadell. Els jugadors de David Castaño veien com el partit quedava pràcticament sentenciat al descans amb un clar 19-9 i a la represa ja no van tenir cap opció de remuntar. Ara la pròxima cita serà dissabte a les 19.45 hores al Pavelló Municipal contra el CH Ripollet.