43700 El Vendrell, Tarragona

Segueix-nos a les xarxes socials

Cerca...
Generic filters

El CE Vendrell de futbol i l’Handbol Vendrell guanyen i el CFS Vendrell acaba amb derrota

En futbol, cinquena victòria consecutiva del CE Vendrell. Els jugadors d’Oscar Lahoz s’han imposat aquest dissabte per 2-1 contra l’Athletic Segur i d’aquesta manera aprofiten la derrota del Torredembarra per situar-se a cinc punts del conjunt del Baix Gaià. Els roig-i-negres s’avançaven només començar amb un gol d’Uri Labella, i tot i que a la 2a part els visitants restablien les taules mitjançant Gustavo Rodhe, finalment Eric Manzano aconseguia el gol de la victòria vendrellenca al minut 70. Ara la pròxima cita serà diumenge a les 12 hores al camp del Torreforta.

En handbol, victòria contundent de l’Handbol Vendrell aquest dissabte al Pavelló Municipal per 30-15 contra el CH Ripollet. Els jugadors de David Castaño van completar un dels millors partits de la temporada en l’últim partit a casa del curs i de fet al descans ja encarrilaven el matx amb el 16-8. A diferència d’altres dies, a la 2a part els vendrellencs no van afluixar i acabarien golejant el cuer de la fase de permanència. Ara l’Handbol Vendrell tancarà la temporada aquest diumenge a les 12 hores a la pista de l’Espanyol.

Finalment, el CFS Vendrell ha perdut aquest dissabte per 5-2 a la pista de l’Aula Esport Reus. Els jugadors de Miquel Malo, que dirigia el seu últim partit a la banqueta verd-i-blava, van plantar cara al líder però finalment els reusencs s’imposaven i aconseguien l’ascens a Primera Divisió.

El conjunt del Baix Camp s’avançava a la primera part amb un gol d’Oscar Rodríguez, i malgrat que a la represa Miki Escobar restablia les taules, els reusencs es mostraven més efectius de cara a porteria i dinamitaven el partit amb una nova diana de Rodríguez i tres més de Pau Bota, Toni Fernández i Alex Mateos. Ja a les acaballes Joe Parraga aconseguia maquillar el marcador per tancar la millor temporada de la història del club en cinquena posició amb 26 punts.