Últimes notícies

Posa’t en contacte amb nosaltres

Telèfon
(+34) 977 666 602

Adreça
Carretera Santa Oliva, 27-35
43700 El Vendrell, Tarragona

Segueix-nos a les xarxes socials

Cerca...
Generic filters
concert

Dos concerts i una obra de teatre, amb gent de casa, aquest cap de setmana a TV El Vendrell

Televisió El Vendrell ha modificat la seva programació habitual. Arran de l’estat d’alarma hi ha continguts que s’han deixat de produir temporalment i s’han reforçat els espais informatius i de participació ciutadana. Aquest cap de setmana els espectadors podran veure alguns continguts culturals de la nostra graella de tardor-hivern.
Un d’ells és el concert commemoratiu pel 143è aniversari del naixement de Pau Casals, amb el Cor Joves Veus, el Cor Zóngora, orquestra i solistes, presentant el “Glòria” de Vivaldi i la reestrena de “Los Pastorcillos en Belén” de Carles Casals. Les emissions seran dissabte a les 9h, a les 12h, i a les 22h.
També s’emetrà el Concert de Santa Cecília, protagonitzat per les corals El Petit Estel, Cor Joves Veus i Cor Orfeó Parroquial del Vendrell el 24 de novembre a l’Auditori Pau Casals. Serà dissabte a les 13h i a les 17h i diumenge a les 16h i a les 18h.
I finalment, l’obra de teatre “Terra Baixa, explicada per la Nuri”, a càrrec del Grup de Teatre Inestable del Vendrell i que es va estrenar en motiu del 10è aniversari del TÀG el passat 28 de setembre. Els passis seran dissabte a les 15h i diumenge a les 22h.