Últimes notícies

Posa’t en contacte amb nosaltres

Telèfon
(+34) 977 666 602

Adreça
Carretera Santa Oliva, 27-35
43700 El Vendrell, Tarragona

Segueix-nos a les xarxes socials

Cerca...
Generic filters
bossa

Dones amb Iniciativa presenta una bossa solidària amb les persones amb problemes de salut mental

El Museu Deu va acollir aquest dijous 3 de febrer la presentació de les bosses solidàries en suport al Club Social “El Llorer”, entitat que treballa per a la millora de les capacitats de les persones amb problemes de salut mental amb activitats i tallers terapèutics. La campanya impulsada per Dones amb Iniciativa del Vendrell està en sintonia amb l’objectiu de La Marató del 2021, que es va dedicar als trastorns mentals i va anar dirigida a la millora de la qualitat i de l’esperança de vida de les persones amb problemes de salut mental.

L’associació de dones va confeccionar una bossa de roba amb perfils de dones del Vendrell de diferents àmbits, que es van prestar a fotografiar-se de la mà de Ramon Cosa, fotògraf d’AFN Photo Service, amb el suport logístic de Juanka Fuentes, president de l’Associació Cultural d’Extremadura del Vendrell. A partir d’aquestes imatges, es va dibuixar un simpàtic collage. Les 16 dones van cedir la seva imatge amb un objectiu comú: recaptar el màxim de diners que es destinaran a donar continuïtat als tallers terapèutics i treballs de suport social del centre, de participació activa, d’autogestió i d’ajuda mútua, entre altres.

En l’acte del museu, Dones amb Iniciativa del Vendrell va presentar la bossa solidària a les figurants i va agrair a totes les dones implicades i que s’han ofert voluntàriament per configurar el collage d’imatges. També van agrair el suport als regidors Rubén Gràcia, Christian Soriano, Montserrat Martin, María Luz Ramirez i Silvia Vaquero de l’Ajuntament del Vendrell, el Centre d’Iniciatives i Turisme (CIT), així com el de totes les aportacions rebudes tant personals com del sector privat. Les bosses es faran arribar a entitats socials i al teixit associatiu del Vendrell, que treballen per afavorir la millora de la vida de les persones.